avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... nu mai pot plati creditul
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

nu mai pot plati creditul

dar daca voi lucra in germania,poate sa mi opreasca din venit? si dupa cat timp se sterge o datorie la banca?
Ultima modificare: Luni, 31 August 2009
cervi, utilizator
Cel mai recent răspuns: cervi , utilizator 17:24, 2 Septembrie 2009
mai nimic...
Chiar daca va executa silit, si neavand nimic, ce sa patiti?
daca aveti conturi bancare deschise si trimiteti sume prin aceste conturi atunci ele vor fi blocate si nu mai puteti ridica numerarul ,dar am un sfat cititi foarte bine contractul de credit ca nu cumva sa faceti in necunostiinta de cauza pe altcineva sa plateasca ,in rest cam ...nimic.
pana aici am inteles.dar daca trimit dosarul in instanta si sunt chemat la proces,iar eu neavand cum sa vin din germania nu ma prezint,ce se poate intampla?
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2009
cervi, utilizator
din nou, dpdv civil, mai nimic...

Alte discuții în legătură

Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)
Poprire pe o suma mult mai mare decat datoria ioanavarga ioanavarga Buna ziua, Am aflat saptamana trecuta cu stupoare ca banca mi-a blocat toate conturile pentru o datorie de 6000 lei pe care as fi avut-o la contributiile de ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi catalin_baican catalin_baican În 2016, în urmă neplatii unor credite de nevoi personale, toate la aceeași bancă, mi s-au instituit 3 popriri salariale prin executor judecătoresc, ... (vezi toată discuția)