avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația de mama pentru eleva
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația de mama pentru eleva

O fata de 19 ani , eleva in clasa a 12-a , fara intrerupere , insarcinata in 5 luni jumatate bebeficiaza de indemnizatie?

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului omama2 omama2 Sunt 19 ani, copilul meu a nascut in Mai 2012, iar eu am lasat scoala in clasa XII-a, in 2010 Octombrie din cauza insarcinarii si nu am putut sa finalizez ... (vezi toată discuția)
Maternitate violetacrina violetacrina as dorii sa stiu daca fica mea care este eleva in clasa a 12 a si care este insarcinata dar care de fapt este exmatriculata din scoala din cauza apsentelor ... (vezi toată discuția)
Ajutor - însărcinată, n-am niciun venit AlexandraNitu98 AlexandraNitu98 Buna ziua! Sunt insarcinata in 5 luni si nu am niciun venit. Situatia fiind mai complicata. Am 19 ani pana in februariea 2017 am fost eleva in clasa a 12 a dar ... (vezi toată discuția)