avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare contabila pentru sponsorizare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare contabila pentru sponsorizare

Buna ziua,
o societate sponsorizeaza o alta persoana juridica cu o anumita suma(sa zicem 1000 ron).pentru aceasta sponsorizare se face un contract de sponsorizare si se da si chitanta.Care sunt pasii de inregistrare in contabilitate? E suficient daca se inregistreaza chitanta la casa pe contul 6221? dar contractul? trebuie inregistrat ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:12, 18 Noiembrie 2016
La firma care da banii ca sponsorizare 6582 = 5121 (prin banca din contul firmei in contul ong-ului) sau 5311 prin casa cu chitanta de la ong.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare in numerea si sponsorizare in bunuri LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua , am urmatoarele spete: - se sponsorizeaza in numerar catre o firma suma de 1000 , se intocmeste contract de sponsorizare. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Ong primii pasi sorin110 sorin110 Buna ziua, sunt presedintele unui ONG din septembrie anul trecut. Am citit mai multe post-uri aici pe forumul ONG, m-au ajutat sa inteleg mai bine ... (vezi toată discuția)
Inregistrare bani din sponsorizari la un ong Alis07 Alis07 Buna ziua.Va rog sa imi spuneti ce implicatii fiscale sunt pentru ong si cum se inregistreaza contabil o suma de bani primita printr-un contract de ... (vezi toată discuția)