avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis italian suspendat in italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis italian suspendat in italia

buna ziua,as dori informazii cu cazul meu,mi-au suspendat permisul in italia pentru o perioada de 16 luni pentru condus sub influenta de alcool,,1,74 alcool permisul este EUROPEAN,A FOST ELIBERAT DE SCOALA DE SOFERI DIN ITALIA,va rog frumos sa imi spuneti ce pot face sa imi obtin permisul in romania...
Cel mai recent răspuns: Gradinaru_Bogdan2605 , utilizator 14:24, 18 Noiembrie 2016
De regula, trebuie sa faceti scoala de soferi si sa sustineti examenul ptr obtinerea permisului dar nu puteti obtine un alt permis in Romania, veti da o declaratie daca detineti un alt permis national. Este interzisa detinerea a doua permise nationale.
mie mi l-au suspendat in februarei 2016,trebuie sa astept sa imi scada cele 16 luni pentru a face un examen sau pot sa fac scoala si examenul.Inca o intrebare,CAND CREDETI CA IMI VOR DA PERMISUL DACA IAU EXAMENUL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea dreptului de a conduce si eliberarea unui nou permis spicke spicke Am si eu o intrebare, al carui raspuns nu am reusit sa-l gasesc nicaieri. In anul 2009 mi-a fost anulat dreptul de a conduce in urma infractiuni de ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pe teritoriul romaniei seat seat Buna ziua, am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendarea executarii pentru condus sub influenta bauturilor alcoolice. Sentinta s-a pronuntat pe 1 ... (vezi toată discuția)
Permis romanesc suspendat in strainatate ionut87 ionut87 m'i sa anulat permisul romanesc in alta tara pe timp de un an unde eram rezident si data anularii a xepirat de 2 luni...in romania imi pot scoate ... (vezi toată discuția)