avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Munca in folosul comunitatii

Buna ziua,
Am primit intr-un dosar penal munca in folosul comunitatii 80 de zile. eu muncesc de 2 ani in germania si nu pot sa prestez acest numar de zile(pier locul de munca de aici).
Cum procedez sa nu o fac?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 23:46, 18 Noiembrie 2016
Serviciul de probațiune o să stabilească locul si activitatea, după care trebuie să prezentați un certificat medical in care sa se precizeze dacă puteți presta respectivă activitate.
O să puteți evita prestarea muncii dacă reiese că nu sunteti apt pentru activitățile pe care consilierul le-a găsit.
Presupun că nu este cazul, din moment ce deja lucrați.
Cel mai bine este să vă prezentați când sunteți citat, sa le explicați situația și probabil or să vă stabilească un program pe care să îl prestări în concediu.
Nu incalcati obligația, nu lipsiți când va citeaza. Riscați sa va revoce amânarea aplicării pedepsei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere auto cu alcoolemie mai mare de 0.8 in sange ContSters137621 ContSters137621 \\"Conf. c.p.actual mai exista 2 modalitati de individualizare care nu presupun condamnarea si pe cale de consecinta nici anularea permisului, renuntarea la ... (vezi toată discuția)
Timpul în care vor fi luat în evidenta Silverio Silverio Bună ziua am și eu o întrebare.. am o decizie finala data de judecătorie și as vrea sa știu în cât timp vor ajunge documentele la da și pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Amanare pedeapsa - serviciul probatiuni xXx2013 xXx2013 Azi am primit o pedeapsa de 1 an inchisoare, cu amanarea executarii pedepsei pentru un termen de 2 ani sub supraveghere de la data ramanerii definitive a ... (vezi toată discuția)