avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prescrierea dreptului la actiune a firmei recuperatoare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prescrierea dreptului la actiune a firmei recuperatoare

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea chestiune: Nepoata mea a luat un imprumut in 2004 de la o banca doar cu C.I. Avea 18 ani si a platit cea mai mare parte. A ramas cu un rest rezultat din diferente calculate de banca urmare a platilor cu mici intarzieri datorate intarzierii intrarii salariului pe card.Nu a apucat sa lamureasca situatia cu banca si pentru ca a ramas fara loc de munca si fara venituri. I-au tot venit dupa o vreme scrisori de la EOS KSI prin care era informata ca au preluat ce mai datora bancii si ca suma ajunsese mai mult decat dubla. Nu a raspuns niciodata acestor scrisori si, in pofida faptului ca au trecut mai mult de 12 ani, aceste scrisori sosesc in continuare la anumite intervale. Va rog sa ma ajutati, lamurindu-ma, daca exista vreun temei legal care sa permita recuperatorului sa intrerupa scurgerea termenului prescriptiei prin trimiterea acestor scrisori din timp in timp. Mentionez si ca era informata cu mai multi ani in urma ca s-ar fi inceput executarea silita, dar nu a primit acte si nici nu a fost contactata de vreun executor. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2016
ionmoisil, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema eos ksi romania alinaeg alinaeg Buna ziua, Va rog mult daca ma puteti ajuta si pe mine in ceea ce priveste rezolvarea unei probleme pe care o am cu o firma de recupereri credite EOS KSI ... (vezi toată discuția)
Dati-mi un sfat va rog.... al3x_nick al3x_nick Am si eu o problema cu cei de la EOS KSI si sper ca ma puteti ajuta... Acum 2 ani parintii mei au facut un credit de refinantare la BRD pt suma de 110 ... (vezi toată discuția)
Proces cu firma de recuparari creante mariusgrigoriu mariusgrigoriu buna. am luat un credit de la BRD in 2005 de vreo 4500E. am platit doar o parte, BRD a cesionat contractul catre EOS KSi care ma tot suna si ma ameninta de ... (vezi toată discuția)