avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Informatie invitatie viza, poate chiar casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Informatie invitatie viza, poate chiar casatorie

Am cunoscut o fatacare pana la urma vrem sa ne cunoastem fata in fata poate se ajunge si mai departe (casatorie) am vb. cuea vreau sa vina in Ro si am incercat sa vorbesc la ambasada Rusiei din Romania ,dar cel de la ambasada nu stie sa vorbeasca romaneste sa vad ce acte trebuie , am tot cautat pe net si nu am gasit exact ce caut vreau sa stiu unde pot face invitatia se poate la in notar ori trebuie sa merg la Bucuresti la ambasadasi daca ne hotaram pentru casatorie pe viitor ce acte trebuie ea sa faca din Rusia sau nu trebuie facut nimic ,cineva imi zice ca chiar daca ne casatorim ea trebuie sa mai mearga in rusia pentru viza ca nu poate primi cetatenie imediat doar dupa 5 ani si nici atunci nu este sigur , sunt dezorientat complet. Ma poate ajuta cineva cu niste informati sau unde sa apelezun numar de telefon. Locuiesc pe langa Timisoara ,multe multumiri

Alte discuții în legătură

Casatorie intre un cetatean rus si un cetatean roman gutyx17 gutyx17 Buna ziua,va rog daca poate sa imi spuna cineva ce trebuie sa fac daca vreau sa ma insor cu o cetateanca din Rusia,eu sunt in Cipru.Unde este mai bine sa ma ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei ruse FlorinGeorge16 FlorinGeorge16 Buna ziua . Sunt cetatean roman.... momentan ma aflu la stiudi in Rusia.... intrebarea mea e : doresc sa ma insor aici cu o rusoaica .. care sunt documentele ... (vezi toată discuția)
Modificare nume dyma1982 dyma1982 Buna ziua. Am o nelamurire si nu stiu care ar fi pasii ce trebuie urmati. Cetatean roman cu domiciliu in strainatate (avand totodata cetatenie dubla). ... (vezi toată discuția)