avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibiltate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibiltate

Buna seara!
Un functionar public poate sa infiinteze o societate comerciala si sa fie administrator in cadrul societatii in vederea accesarii unor fonduri europene?
Este situatie de incompatibilitate daca nu interfereaza cu fisa postului si nici cu domeniul de activitate al postului pe care il ocupa?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Functionar public si administrator, situatie de incompatibilitate? ContSters236160 ContSters236160 Buna seara, as dori sa stiu daca o persoana este administrator la o societate comerciala cu 50% din actiuni, in acelasi timp ocupa o functie publica, iar in ... (vezi toată discuția)
Functionar public Bogdan0024 Bogdan0024 Bună ziua! Am studiat legea privin statutul functionarilor publici (situații de incompatibilitate) dar nu imi este foarte în clar ce altă activitate mai ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate cu functia publica, declaratii de avere si de interese incomplete ContSters134696 ContSters134696 Buna ziua, Sunt utilizator nou, asa ca, de la inceput, imi cer scuze daca intrebarile mele au mai fost puse sau daca pur si simplu fac ceva gresit... si va ... (vezi toată discuția)