avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Scrisoare de acuzare!
Discuție deschisă în Viata in Italia

Scrisoare de acuzare!

Buna seara sunt stresata sifoarte tare speriata!Azi pe data de 18.11.2016 parintii mei au primit o scrisoare din Italia in care sunt acuzata de Prostitutie pe data de 05.08.2011 si doamne iarta-ma imi aminteam daca ma prostituam.Nu...nu am facut-o.Si stiu foarte sigur ca eu in anuk 2011 nu am m-ai fost in italia pana de recent din 12.10.2014 pana in 10.03.2015 in Trento Cles cu contract de munca ca florareasa detin toate contractele mele de munca din Italia! Timp de 3 luni lucram la un restaurant in Vicenza la spalat de vase curatenie ajutor bucatar etc ce era nevoie in prima mea luna in italia in drum spre casa trebuia sa trec printr-un loc in care era 3 fete la prostituat care erau ok nu am avut probleme cu ele niciodata si intamplator eu vazusem politia oprita la una dintr-e ele dar nu am dat atentie am trecut strada ca nu aveam de ales trebuia sa trec pe langa ei si unul dintr-e politisti m-a luat rapid la intrebari!Nu vorbeam italiana deloc atunci putine cuvinte si m-a intrebat de id document ma uit si fac cu mana in semn ca ...DE CE? si a inceput sa vb si nu intelegeam nimic am sunat pe una dintr-e colege ea moldoveanca sa vb cu el si nici macar nu a vrut sa puna mana pe telefon! in fine la urma am dat buletinul a scris jos o jumate de ora buna dupa care imi cere sa semnez imi da pixul si arata cu degetul locul si mi-am dat seama si am zis ca nu semnez...normal nu stiam ce semnez si ce=l tanar ce arata ca hitlar imi facea semn ca un mut ca daca nu semnez imi pune catusele si in arest la puscarie arata ca un nebun va spun sincer,am SEMNAT Proasta de mine...Prostituata de langa masina ce era cu celalalt politist mi-a zisBINE AI VENIT IN CLUB. m-am uitat la ea mi-a dat buletinul si mi-am vazut de drum.A 2 zi vb cu acea colega sa vb cu patronul sa sune sa vada ce sa intamplat si mi sa zis ca mi-au fost luate doar datele sa verifice daca ma au in evidenta prostitoatelor si atat.Am 3 4 ani in italia si nici o data o amenda s-au probleme cu politia cu contracte si munca cinstita...Ce vreau sa intreb cum este posibil ca dupa 5 ani si 4 luni sa primesc scrisoare de acuzare de prostitutie imi distrug familia ce-i spun ei fetitei mele ca are 10 ani imi vine sa ma ucid sunt disperata si imi este frica si la telefon nu au rabdare politia sa imi dea detali si cica sa ma prezint la politie! Glumesti de unde scot eu acuma bani de bilete si hotel unde pot dormi! Ajutor va rog

Alte discuții în legătură

Scrisoare de acuzare! bogdanalarisa bogdanalarisa Buna seara sunt stresata sifoarte tare speriata!Azi pe data de 18.11.2016 parintii mei au primit o scrisoare din Italia in care sunt acuzata de Prostitutie pe ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de trafic de persoane prin metoda lover boy CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Ma intereseaza daca are cineva practica judiciara cu privire la infractiunea de trafic de persoane prin asa zisa metoda lover boy. Eu nu am ... (vezi toată discuția)
Caz de viol vasileioan97 vasileioan97 Un politist este acuzat de o prostituata minora ca in timp ce se afla in postul de politie a intretinut raporturi sexuale cu aceasta sub amenintari. Plangerea ... (vezi toată discuția)