avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caz de viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caz de viol

Un politist este acuzat de o prostituata minora ca in timp ce se afla in postul de politie a intretinut raporturi sexuale cu aceasta sub amenintari. Plangerea e depusa dupa cateva luni.
Mai mult de doua luni? Daca e asa... nu prea are sanse de "reusita" prostituata.
au trecut 2 luni...prostituata e minora...
Exista posibilitatea ca acesta sa fie urmarit penal si daca da care ar putea fi deznodamantul?
Cati ani avea respectiva prostutata ? In cazul in care avea sub 15 ani, actiunea penala nu se pune in miscare la plangerea prealabila, ci, din oficiu. Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila doar pe art. 197 alin. (1).
Prostituata avea 15 ani. Ea ar fi facut afirmatia in prezenta altor prostituate ca a fost dusa la politie si amenintata sa intretina raporturi sexuale. Colegele de breasla ar putea fi audiate ca martori. Ce valoare ar putea avea marturiile acestora? Tinand cont ca nu exista probe sau martori care se ateste un posibil caz de viol mai poate fi tras la raspundere?

Alte discuții în legătură

Sunt santajata si amenintata helpmeplease helpmeplease Un baiat are poze cu mine dezbracata si ma ameninta ca o sa le faca publice daca nu fac ce vrea el.(momentan este plecat in Anglia,dar cand o sa vina acasa ... (vezi toată discuția)
La ce pedeapsa sa ma astept? taabian taabian M-am dus la curve, pe centura. Negociez cu una 500 lei pt.2 ore , dar ea dupa nici 2 minute imi zice ca o cheama pestele. Evident fals, nici nu i-a sunat ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale intre minori mema mema Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti...daca un minor este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o minora sub 15 ani, dar cu acordul acestei, cum poate fi ... (vezi toată discuția)