avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caz de viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caz de viol

Un politist este acuzat de o prostituata minora ca in timp ce se afla in postul de politie a intretinut raporturi sexuale cu aceasta sub amenintari. Plangerea e depusa dupa cateva luni.
sunt de parere ca nu are relevanta daca a fost facuta dupa 2 luni, ci extrem de important este daca aceasta are certificat medico-legal si binenteles alte probe in sustinerea plangerii. Iar faptul ca o numiti prostituata nu prea aveti cum dovedi aceasta doar nu e angajata cu carte de munca... si aici poate veni cu contraprobe ca e cinstita.....
Daca ofera servicii sexuale contra-cost acesta fiind principalul mijloc prin care isi castiga existenta cum se poate numi...fata mare?
Trebuieste dovedit violul...Daca nu s-a prezentat la medicina legala imediat dupa presupusul viol....Daca nu au fost martori...
Probarea actului sexual în violul fără deflorare (la femei cu trecut sexual )se bazează pe evidenţierea spermatozoizilor în vagin sau pe lenjerie (în contact sexual întrerupt). Pentru evidenţierea spermatozoizilor în vagin examinarea trebuie facută într-un interval de 24-36 ore de la actul sexual si în lipsa toaletei locale.
andymaurul a scris:

Trebuieste dovedit violul...Daca nu s-a prezentat la medicina legala imediat dupa presupusul viol....Daca nu au fost martori...


Da, aceasta este ideea.

Pot ramane si daca si-a facut toaleta locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt santajata si amenintata helpmeplease helpmeplease Un baiat are poze cu mine dezbracata si ma ameninta ca o sa le faca publice daca nu fac ce vrea el.(momentan este plecat in Anglia,dar cand o sa vina acasa ... (vezi toată discuția)
La ce pedeapsa sa ma astept? taabian taabian M-am dus la curve, pe centura. Negociez cu una 500 lei pt.2 ore , dar ea dupa nici 2 minute imi zice ca o cheama pestele. Evident fals, nici nu i-a sunat ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale intre minori mema mema Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti...daca un minor este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o minora sub 15 ani, dar cu acordul acestei, cum poate fi ... (vezi toată discuția)