avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie handicap

Operat pe cord deschis protezat valvular si trei operatii la colon beneficiaza de pensie de handicap?
Cel mai recent răspuns: Cintabine gabriela , utilizator 19:49, 19 Noiembrie 2016
Nu exista pensie de handicap.
Poate beneficia de indemnizatie de handicap.
Detalii aici:
[ link extern ]

Pote beneficia si de pensie de invaliditate daca are un mic stagiu de cotizare.
Detalii aici:
[ link extern ]
Tatal meu este operat pe cord deschis are valva metalica montata si trei operatii la colon prima de volvulus de sigmoid cu rezectie de sigmiod si anus contra naturi pentru sase luni cu reintegrare si cea de a treia eventratie la care i sa pus plasa. Am depus dosar pentru indemnizatie de hanticap si am primit raspuns ca nu se incadreaza. Consider o nedreptate.
A cotizat 40 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap gigel9105 gigel9105 Buna! Am si eu o mica problema legata de o indemnizatie de handicap(pensie). Uitati cum sta treaba: Acum 3 ani am fost operat pe cord la fundeni(o pielita ... (vezi toată discuția)
Indemnizaþie handicap ºi pensie de invaliditate socela socela sotul meu care este operat pe cord si are proteza de valva mitrala poate beneficia de pensie de handicap? si ce grad de pensie poate avea? va multumesc ... (vezi toată discuția)
Bună seara.as dori sa aflu dacă știe cineva o informație ... diana cozma diana cozma Bună seara.As dori sa aflu dacă știe cineva o informație despre pensia de handicap.Sotul meu este operat pentru colon i-a fost scos,și are ... (vezi toată discuția)