avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Intoarcere la serviciu cu pensie de boala sau normal
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Intoarcere la serviciu cu pensie de boala sau normal

Buna ziua Am fost diagnosticata cu cancer la colon si troboflebita iar in ianuarie trebuie să mă întorc la serviciu pentru că se termina concediul medical aferent neoplasmului. Eu am mâinile și picioarele amorțite de la citostatice dar pot fi sta in picioare. Întrebarea mea este: cum mă afectează pe mine ca angajat si mai târziu la pensie, daca ma pensionez pe caz de boala cu 4 sau 6 ore/zi (măcar un an cât să îmi revin cu amortelile)? Eu sincer nu as vrea pensionare. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Bună. am fost diagnosticat cu cancer de colon și operat (hemicolectomie ... Mirceaborchin Mirceaborchin Bună. Am fost diagnosticat cu cancer de colon și operat(hemicolectomie dreapta),fără chimioterapie. Mă pot pensiona pe caz de boală. Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Neoplasm de colon recurent luc blaga luc blaga in 2010 am fost operat ,in 2017 a revenit neo,s-a operat ,cura citostatice,la ora actuala mai am 50 la suta din colon,ceea ce creaza probleme,mai e o ... (vezi toată discuția)
Pensionare de boala darianna darianna buma ziua. Am fost diagnosticata cu cancer de col uterin .De 1 an sunt in concediu medical.As dori sa stiu daca beneficiez de pensie de boala, (vezi toată discuția)