avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună. Am fost diagnosticat cu cancer de colon și ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună. Am fost diagnosticat cu cancer de colon și operat (hemicolectomie ...

Bună. Am fost diagnosticat cu cancer de colon și operat(hemicolectomie dreapta),fără chimioterapie. Mă pot pensiona pe caz de boală. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Pascanezul , utilizator 21:44, 12 Mai 2024
Buna ziua!
Doar o comisie de expertiza medicala va poate spune daca va puteti pensiona sau nu.Cu actele medicale pe care le detineti,recomandare de la medicul care v-a operat si de la medicul de famile va prezentati la comisia de expertiza.
Buna seara Am fost diagnosticat cu cancer de colon si operat continuind cu chimioterapie.In momentul de fata am ecog1 si vreau sa ma pensionez dar daca dupa pensionare dupa o perioada de timp se modifica ecog 1 in ecog 0 si se considera ca boala intra in remisie pot pierde pensia sau nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am fost diagnosticata acum 2 ani cu cancer la stomac ... Georgiana Adriana Georgiana Adriana Buna seara am fost diagnosticata acum 2 ani cu cancer la stomac si mia făcut gastrectomie totala am facut chimioterapie acum analizele medicale miau ieșit ... (vezi toată discuția)
Pensionare pentru cancer mamar stadiu 3 mariana suteanu mariana suteanu buna ziua,sunt diagnosticata cu cancer mamr gr 3,fac sedinte de chimioterapie,apoi operatia,doresc sa stiu daca ma pot pensiona pe caz de boala vand varsta de ... (vezi toată discuția)
Pensie boala Anca Covaciu Anca Covaciu Bună ziua. Dacă soțul meu nu are un rinichi, are ulcer și o problema la colon, dar încă nu este cancer, se poate pensiona pe caz de boala? Are 32 de ... (vezi toată discuția)