avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie boala

Bună ziua. Dacă soțul meu nu are un rinichi, are ulcer și o problema la colon, dar încă nu este cancer, se poate pensiona pe caz de boala? Are 32 de ani, lucrează de 14 ani cu salariul minim pe economie. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:09, 27 Septembrie 2019
Poate beneficia de pensie de invaliditate doar daca medicii recomanda incadrarea intr-un grad de invaliditate.
Detalii, aici:

[ link extern ]
Vorbiți cu medicii specialiști. Doctorii trebuie să-i facă un referat și alte acte, cu propunerea către comisia de expertiză, de încadrare într-un grad de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot pensiona pe caz de boala? bulgariu laurentiu bulgariu laurentiu lucrez din 1992 cu carte de munca pana in iulie 2019. am ciroza hepatica descoperita in 2013. ma pot pensiona pe caz de boala? (vezi toată discuția)
Obinerea gradului i de invaliditate miha0980 miha0980 Buna ziua. Va rog sa mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru a obtine grad I de invaliditate ( mai precis care sunt ... (vezi toată discuția)
Pensionare de boala darianna darianna buma ziua. Am fost diagnosticata cu cancer de col uterin .De 1 an sunt in concediu medical.As dori sa stiu daca beneficiez de pensie de boala, (vezi toată discuția)