avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... NEOPLASM DE COLON RECURENT
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

NEOPLASM DE COLON RECURENT

in 2010 am fost operat ,in 2017 a revenit neo,s-a operat ,cura citostatice,la ora actuala mai am 50 la suta din colon,ceea ce creaza probleme,mai e o neuropatie,si coraborat cu inca 2 afectiuni ,dau probleme in legatura cu calitatea vieti, cat si cu munca,din acest motiv doresc sa stiu daca am dreptul la pensionare de boala cu s-au fara drept de munca,mai mult de 4 ore pe zi ,nu pot sa-mi desfasor activitatea! mentionez ca am revenit la job in urma concediului medical de 1 an si jumatate,acordat in cazuri ca al meu,si am 49 ani,si 32 cotizati ,din care 10 grupa 1 de munca,si daca am dreptul va rog spuneti-mi pasii,va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 19 August 2018
luc blaga, utilizator
Cel mai recent răspuns: luc blaga , utilizator 12:23, 19 August 2018
Puteti depune dosar la Comisia medicala din cadrul CJP in vederea emiterii unei decizii pentru pensionare pe caz de boala. La dosar aveti nevoie de documente medicale (fise de urmarire, tratament, concedii medicale, internari, etc.)
Gasiti informatii suplimentare aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
ok! multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare pe caz de boala ! Danut1972 Danut1972 Ma numesc Cati , am 42 de ani si 25 in campul muncii . Sufar de tiroida autoimuna si as vrea sa stiu daca ma pot pensiona pe caz de boala si conditile acesteia ... (vezi toată discuția)
Cum o pot pensiona pe mama? Vârlan Alexandra Vârlan Alexandra Buna ziua! Mama mea are 47 de ani si a fost operata de cancer de col in Italia. S a intors in tara definitiv. Acum ceva vreme a facut diabet si a devenit ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionat invaliditate grad3 in decembrie 2018în urma unei ... Fereastraalbastra Fereastraalbastra Sunt pensionat invaliditate grad3 in decembrie 2018în urma unei operații la coloana cervicală . Starea mea de sănătate s a agravat având din nou alte ... (vezi toată discuția)