avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contracte utilitati
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contracte utilitati

In urma participarii la niste cursuri pe achizitii publice mi s.a recomandat sa refac toate contractele de utilitati pe legea 98 din ianuarie. Cum sa procedez? Ce obtiuni am? Pot sa iau din seap cu anunt publicitate? Pe achizitie directa?
Cel mai recent răspuns: flori13 , utilizator 15:51, 1 Noiembrie 2017
Daca tot nu ne raspunde nimeni ce sens mai are acest "forum"???
Daca contractele au fost pe OUG34/2006 raman la fel.
Art. 236
(1) Prezenta lege se aplică procedurilor de atribuire iniţiate după data intrării sale în vigoare.
(2) Procedurilor de atribuire în curs de desfăşurare la data intrării în vigoare a prezentei legi li se aplică legea în vigoare
la data iniţierii procedurii de atribuire.
(3) Prezenta lege se aplică contractelor de achiziţie publică/acordurilor-cadru încheiate după date intrării sale în
vigoare.
(4) Contractele de achiziţie publică/Acordurile-cadru încheiate înainte de data intrării în vigoare a prezentei legi sunt
supuse dispoziţiilor legii în vigoare la data când acestea au fost încheiate în tot ceea ce priveşte încheierea, modificarea,
interpretarea, efectele, executarea şi încetarea acestora.
Si daca ele au in contractul facut pe OUG34/2006 ,,daca nici una dintre parti nu face o notificare de reziliere acesta se prelungeste ...... Pe care lege se face prelungirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii - cerinte, durata, .... oanaportar oanaportar Buna ziua ! - o problema cu care se confrunta multe institutii publice care nu are personal angajat suficient - institutia noastra publica a incheiat la ... (vezi toată discuția)
Cesionare contract danatmr9 danatmr9 Buna ziua! Avem la primarie un contract de executie lucrari incheiat in 2014 ( oug 34), in derulare. Cum putem cesiona o parte din contract unui alt executant? ... (vezi toată discuția)
Plafon achizitii publice LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA O societate comerciala, cu capital integral de stat ( actionar unic Consiliul Local ) doreste achizitia unor utilaje. Daca este obligatorie initierea unei ... (vezi toată discuția)