Daca ai o dovadă de fisă medicală cu diagnosticul de scleroza ce poti castiga intr -un proces .?Poți sa ceri daune ?Timp de 20 de ani a trebuit sa accept gravitatea aceasta .Am o copie.Îmi trebuie originalul?Statul ma ajuta ?
Pt problemele care mi le -a facut referitoare la imaginea mea si a familiei ,suferința ,timpul pierdut 'afecțiune psihică ,manipulare ,tot ce este legat de boala asta care o are.Profitorie,abuz s.A.
Îmi da de inteles ca isi doreste sa scape de mine .Spune ca mai are un pahar de otravă sa ia ca nu are nevoie sa stea nimeni langa ea.E foarte agresivă verbal .
E poveste lungă ...
Ce pot face ?
Scuze schizofrenie
scurtati povestea si incercati sa dati detalii ca sa ne dam seama despre ce vorbiti.
Apoi, nu mai postati mesaje consecutive, folositi funtia "editeaza" pt a completa un mesaj.
Sa reluam, cine e persoana, locuieste cu dvs ? E ruda ?
Boli psihice
ella2010
un bolnav psihic[afectiune afectiva bipolara] poate fi tras la raspundere penala ? in cazul de fata a condus cu carnetul suspentat si o masina cu numere ... (vezi toată discuția)
Mostenire
DDDttt
Am si eu o intrebare, tatal meu a mostenit dupa moartea parintilor lui , doua case si cateva terenuri , acesta este pensionat pe caz de boala momentan si ... (vezi toată discuția)