avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare prejudiciu apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare prejudiciu apartament

BUNA ZIUA,
Am si eu o problema in care sper sa ma ajutati. Sunt proprietara unui apartament cu 2 camere intr-un bloc cu 4 nivele, la parter. Eu nu locuiesc acolo lucru care se poate proba si nici nu-l am inchiriat.Sambata , 29.08.2009 mi s-a inundat apartamentul prin chiuveta de la bucatarie ,infundandu-se scurgea la subsolul blocului si refuland in bucataria mea.In urma acestei inundatii parchetul din sufragerie mi s-a umflat fiind nevoita sa-l desprind pe tot si dupa ce se usuca apa sa pun altul sau altceva.As vrea sa stiu daca pot sa recuperez din paguba si cum trebuie sa procedez pentru aceasta. Va multumesc. Cu stima
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:55, 31 August 2009
Cereti administratorului blocului ,in scris,explicatii si modalitatea de despagubire pe care o agreati,de comun acor.O inregistrati la administratia blocului.Are obligatia de a va raspunde in scris in termen de maxim 30 zile de la data depunerii.
In caz de refuz,consultati un avocat in vederea actionarii administratiei blocului,in instanta.
Solicitati in scris constatarea situatiei litigioase ivite la asociatia de proprietari, iar in caz de nesolutionare pe cale amiabila, chemati asociatia in judecata, pentru recuperarea prejudiciului.
Pentru eventuala solicitare recuperare prejudiciu ,va trebuie dovada evenimentului ,
respectiv PV constatare incheiat de catre reprezentantii asociatiei,martori.
Pe viitor pentru indepartare posbilitate reaparitie evenimente similare ,realizati sistem retur cu protectie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie apartament westkontakt westkontakt buna ziua, tin sa precizez de la bun inceput ca sunt o persoana juridica cu sediul intr-o asociatie de proprietari. in urma cu 1 saptamana am fost inundat de ... (vezi toată discuția)
Urgent inundatie, responsabilitate admin sau privata vivi23ro vivi23ro Buna ziua, De o saptamana sunt inundat. De la scurgerea din bucataria vecinei de deasupra ,teava de scurgere merge prin tavanul meu (nu este la vedere, este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unui apartament, nelocuit (aflat la etj 3), ... GabM GabM Buna ziua, In cazul unui apartament, nelocuit (aflat la etj 3), neasigurat, dar inundat grav din cauza infundarii instalatiei de scurgere/canalizarii de la ... (vezi toată discuția)