1) In situatia in care am primit despagubiri de la Primarie pentru un imobil nationalizat (despagubiri infime in comparatie cu valoarea reala ) pot sa solicit acordare de despagubiri la valoarea reala sau macar apropiata de aceasta , in baza legii Voiculescu? Daca da, unde pot depune aceasta cerere si care este termenul limita?
Precizez ca despagubirile le-am primit in 2000.
2) Imobilul a apartinut la 2 proprietari (act vanzarare-cumparare pe numele la amundoi , autorizatia de constructie eliberata pe numele la amandoi , dupa construire s-au casatorit , inainte de nationalizare ) in procesul verbal de nationalizare se preciza numai numele unuia dintre proprietari , probabil pe ideea ca imobilul este bun comun construit in timpul casatoriei dar el a fost construit inainte de casatorie si pe numele la amandoi, in atari conditii jumatatea sotiei nici nu este nationalizata intrucat nu apare in procesul verbal de Nationalizare. Mai am vre-o sansa sa-i actionez in judecata sau sa ma limitez la a solicita acordarea de despagubiri la valoare reala.
Nu mai puteti face nimic.
Trebuia sa atacati atunci, in 2000, Hotararea Comisiei, daca erati nemultumit de cuantuumul despagubirilor.
Pe legea "Voiculescu"este aproape imposibil sa mai faceti ceva.
Va multumesc frumos ... asa m-am gandit si eu dar am sperat ca poate exista vreo "chichita" si pot profita de ea.... si asa despagubirile au fost vai de ele...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Evaluare imobil demolat
vgina
Bunicii mei au avut o casa care a fost nationalizata si ulterior demolata.Am actul de propreietate teren,de nationalizare din anul 1960 ,am matricola de plata ... (vezi toată discuția)
Plata datorii comune?
ei
Sunt despartit de doi ani, dar nu divortat inca si am o fata de 17ani, in grija mamei, careia ii platesc pensie alimentara. Despartirea a fost la cererea ... (vezi toată discuția)