avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evaluare imobil demolat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evaluare imobil demolat

Bunicii mei au avut o casa care a fost nationalizata si ulterior demolata.Am actul de propreietate teren,de nationalizare din anul 1960 ,am matricola de plata a impozitului cu valoarea cladirii si suprafata teren-anul 1960.Nu am schite.releveu.fisa tehnica a cladirii.Se poate face evaluarea pe baza valorii din matricola?
Cel mai recent răspuns: vgina , utilizator 20:26, 17 Iunie 2016
Pentru expertiza tehnica este insuficienta informatia referitoare la valoarea bunului imobil din matricola
Expertiza tehnica imobiliara se realizeaza in temeiul dispozitiilor in vigoare si necesita evaluare,verificare tehnica amanunutita,inclusiv prin comparatie cu alte cladiri similare-cerinta care nu se poate realiza in cazul imobilului demolat
Intrebarea este despre evaluarea unei cladiri nationalizate si demolate pe baza valorii din matricola registru fiscal, in vederea despagubirii?
Valoarea foi matricole, nu este nici concludenta si nici suficienta sub aspectul calitatii de proprietar, a materialelor din care a fost executata constructia demolata , intinderea suprafetelor construite
In matricola anului 1960 este precizata suprafata totala a constructiei(cladire+anexe),suprafata teren iar in matricola din anul constructiei se precizeaza nr. de camere , ca este construita din caramida si acoperita cu tigla iar anexele din lemn.Este suficient?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie imobil si teren vlad.aurelia vlad.aurelia Societatea la care lucrez a achizitionat un imobil cu teren aferent de la o persoana fizica.In contractul de vanzare -cumparare este specificat\"imobil in ... (vezi toată discuția)
Impozite locale pentru o cladire darapanata risteafl risteafl Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca se plateste impozit la primarie pentru o cladire , care s-a daramat in timp ca urmare a intemperiilor .Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren - cum se aplica tva ? florin1976 florin1976 Buna ziua, O persoana juridica are in proprietate un teren cu 2 cladiri construite pe el. Acestea sunt in proprietatea firmei inainte de 1989, prin drept de ... (vezi toată discuția)