avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea pensiilor 263/2010
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea pensiilor 263/2010

Buna ziua,
Referitor zile libere -sarbatori legale in Romania. Ce zile sunt scazute dintr-un an calendaristic pentru calculul pensiei de stat : zile nemotivate, concedii fara plata,concedii medicale,sarbatorile legale (ex, 1 ianuarie, 1 mai,30noiembrie,1 decembrie,Paste, Craciun,daca acestea cad in timpul saptamanii)
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Angajatorul este obligat sa plateasca zilele libere legale? Anastasia12 Anastasia12 Recent mi-am pus si eu aceasta intrebare, iar varietatea de raspunsuri din spatiul online (inclusiv de pe acest site) m-a determinat sa va cer inca o data ... (vezi toată discuția)
2 zile libere de pasti ,si craciun mona1966 mona1966 Va rog sa-mi lamuriti o problema pe care o consider in ceata la locul meu de munca.Asd vrea ca pe viitor in cazul unui abuz , sa fiu pregatita cu un raspuns ... (vezi toată discuția)
Zile libere legale tmmiotm tmmiotm Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca zilele libere pentru persoanele care au Craciun si Paste la data diferita le iau din zilele de concediu sau au aceste ... (vezi toată discuția)