avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

A mai patit cineva sa i se refuze preluarea cererii de restituire taxa auto la ghiseu pe motiv ca nu mai ai chitanta cu care s-a platit taxa? Din ordonanta am inteles ca au obligatia de a consulta baza de date pentru a gasi ei dovada platii. Nu este asa?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 12:28, 21 Noiembrie 2016
Daca nu vi se inregistreaza cererea la ghiseu, trimiteti-o cu posta, explicand in scris ca nu mai detineti documentul si ca ei au obligatia, conform Oridinului nr. 682/1154/2016, sa efectueze verficari pentru depistarea platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de prima inmatriculare GGhinea GGhinea Buna ziua, vreau sa recuperez taxa de prima inmatriculare dar nu mai am chitanta cu care sa fac dovada ca am platit. O pot recupera de undeva? Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto SzAlex SzAlex La data de 11 ianuarie 2013 am achitat taxa auto;in anul 2014 am pierdut procesul la Curtea de Apel. In anul 2016, pe cale administrativa am primit de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare fflavius fflavius In luna februarie 2007 am platit taxa de poluare sau cum ii spunea la momentul respectiv. In 2014 am dat masina la remat si am radiat o din circulatie, am ... (vezi toată discuția)