avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru in procesul de partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru in procesul de partaj

Am divortat de sotie si am ajuns la judecata pentru a face partajul bunului imobil pe care il detineam impreuna .Eu ca si reclamant am reusit sa obtin o scutire a platii taxei de timbru in valoare de 7200 lei datorita venturilor mici pe care le am. In timpul procesului am hotarat insa sa ne impacam si in urma unei tranzacii am renuntat la dreptul meu in favoarea fostei sotiei .Problema este ca acum trebuie sa plateasca ea taxa de timbru pentru care eu am obtinut scutire lucru cu care nu este de acord . Se poate face ceva pentru a obtine si ea o scutire sau macar reducere , esalonare ? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru partaj stefi_gv stefi_gv In urma incheierii divortului, vreau sa depun dosarul pentru partajul bunurilor comune. In acest sens am inteles ca va trebui sa achit o taxa de 3% din masa ... (vezi toată discuția)
Partaj dificil condratovcatalin condratovcatalin buna ziua, mi-e teama ca o sa pierd tot si o sa raman in strada. am divortat acum 10 ani,avem impreuna un copil si o garsoniera cumparata in timpul ... (vezi toată discuția)
Drept locuinta in timpul divortului ela76 ela76 In cazul unei mame cu un copil minor de 6 ani jumatate, care este in divort si s-a mutat in chirie, are sanse de castig daca solicita in cadrul procesului de ... (vezi toată discuția)