avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere al doilea copil


Buna ziua!
Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine cum trebuie sa procedez. Ma aflu in CCC 1, pe 8 aprilie 2017 implineste copilul 2 ani ( teoretic ar trebui sa ma intorc in februarie la serviciu pt a beneficia de stimulentul de insertie). Pe la jumatatea lui mai 2017 trebuie sa se nasca cel de-al doilea copil. Care sunt, exact, pasii ce trebuie urmati, mai am concediu de maternitate (cele 126 zile) si daca da, cum se calculeaza suma? De asemenea, indemnizatia 2 va fi egala cu prima? Multumesc mult si astept cu interes raspunsurile dvs pt ca momentan imi este foarte neclar.

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil roxanagabriela12 roxanagabriela12 Buna ziua!Imi cer scuze pt deranj...am si eu o nelamurire si poate ma puteti ajuta dvs.Eu sunt insarcinata in 5 luni aproape si nu lucrez dinainte sa aflu ca ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie ericutu ericutu Buna ziua. Am nascut pe data de 16.07.13, am optat pentru conc de maternitate de 1 an si as dori sa stiu care este data la care ar trebui sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)