avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Căsătorie cu un cetățean italian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Căsătorie cu un cetățean italian

Bună ziua,
Ma interesează documentele necesare pentru căsătorie (atât civila cat și religioasă) pe teritoriul României cu un cetățean italian.
Precizez ca nu am mai avut casatorii anterioare nici unul dintre noi.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:46, 21 Noiembrie 2016
Cet.italian trebuie sa aiba adeverinta de cutuma, certif.de nastere apostilate si cartea de identitate/pasaportul. In tara veti solicita traducerea actelor si legalizarea lor la un notar cet.itallian va da si o decl. la notar cu privire la nume si regimul matrimonial ales. Daca nu stie romana va trebui sa aveti un translator autorizat.
Cet.roman, certif.de nastere, actul de identitate. Certif. medicale le solicitati de la medicul de familie a cet.roman pentru amandoi.
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2016
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean american ramonabarsan ramonabarsan vreau sa ma casatoresc in tara,cu un cetatean american,de moment locuiesc in spania.ce acte ne trebuie?[ (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetățean albanez în românia lululili lululili Bună ziua ! Aș dori sa stiu ce documente sunt necesare pentru un cetățean albanez să încheie casatorie cu o romancă pe teritoriul țării noastre si ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean italian yasmin1989 yasmin1989 Buna ziua, in anul 2018 ne vom casatori civil, mentionez ca eu sunt romanca si iubitul meu este cetatean italian. Casatoria va avea loc in Romania. Va rog ... (vezi toată discuția)