avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa de poluare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa de poluare

În decembrie 2008 plăteam taxă de poluare pentru înmatricularea unei mașini în cuantum de 8229 ron.
Instanta dândumi câștig de cauză si obligând pârâți să-mi restitue suma integrală de 8229 ron dar nu și dobânda aferentă de la data depuneri până la data restituiri integrale a întregii sume!
Acum vreau să îmi spuneți care este calea de urmat pentru a-mi putea câștiga si dobânda aferentă sumei depuse și pentru a-mi lua înapoi toți bani într-o singură tranșe nu în 5 tranșe cum este acum!
Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 14:49, 22 Noiembrie 2016
Faceti cerere catre ANAF in acest sens, iar ulterior, daca nu primiti raspuns sau raspunsul este negativ (cel mai probabil), demarati actiune in instanta.
Dupa parcurgerea procedurii prealabile, adresati-va instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto 2008 cristiancos cristiancos Bună ziua!!în 04.2008 mi am înmatriculat autoturismul adus de afară la care am plătit taxă de poluare 9389ron.În 2012 am dat în judecată prin ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare LiviuP13 LiviuP13 La data de 05.01.2010 am achizitionat un autoturism din Belgia . Am platit suma de 3.200 ron conform TAXEI DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICULE . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare, obligatia de a face, procedura prealabila? MoniMi MoniMi In cazul in care se solicita instantei obligarea la inmatricularea masinii fara taxa pe poluare, mai este necesara parcurgerea procedurii prealabile? Dupa ... (vezi toată discuția)