avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... trimis laptop la reparatie, inregistrat pe site cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

trimis laptop la reparatie, inregistrat pe site cu alta serie decat cea originala a laptopului

am trimis pe 14 oct, laptop toshiba satellite P855, iar pe site-ul lor au inregistrat o alta serie si nu cea a laptopului.Si nu e deajuns initial mi-a zis un defect dupa care a dat comanda de piesa, am asteptat timp de o luna sa il repare, iar sapt trecuta cand am sunat sa vad dak e reparat, mi s-a comunicat ca a schimbat cablu LDC si ca are alte doua defecte si ca defectul anterior este eronat si ca de fapt nu a schimbat nimic la el. Ce trebuie sa fac, deoarece eu am trimis un laptop bine intretinut, si nu pot accepta defectele: cablu LCD, placa de baza si hardiscul defecte doar pentru un simpla eroare blue screen pe care l-a avut laptopul, sapt. trecuta am sunat trei zile consecutive si in fiecare zi mi se comunica altceva, sub scuza ca ei nu stiu ce am vorbit cu ceilalti colegi call center ai lor. ce actiuni ar trebui sa fac sa imi recuperez laptopul macar in starea care am trimis-o?

Alte discuții în legătură

Probleme laptop_intentare proces cristyne1602 cristyne1602 Buna, Am cumparat un laptop produs de o firma renumita in februarie 2012. De atunci pana in prezent, acest laptop s-a stricat de 3 ori, de fiecare data ... (vezi toată discuția)
Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop ... Bulents Bulents Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop care ,,bâzâia.,, si se încălzea, pe 13 iunie a ajuns în service laptopul, pe 16 iunie ... (vezi toată discuția)
Garantie laptop lenovo bise bise Buna ziua! In luna Decembrie a anului trecut am sesizat 3 pixeli morti pe lcd-ul laptopului meu Lenovo. Pentru ca acesta era inca in garantie am sunat la ... (vezi toată discuția)