avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... permis arma expirat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

permis arma expirat

Buna ziua,
Saptamana trecuta am fost sunata de catre politie sa ma prezint la sediul lor impreuna cu arma cu aer comprimat si permisul. in momentul in care m-am prezentat am fost informata ca arma se confisca si mi se va deschide dosar penal deoarce am permisul expirat. Mentionez ca sunt cadru militar si am permis de arma de foc, mi se pare absurd sa mi se deschida dosar penal pentru un permis expirat de port arma neletala. In luna martie am fost vizitata la domiciliul din buletin, agentii au spus ca au vrut sa verifice in ce conditii este pastrata arma, eu nefiind acasa au vorbit cu parintii mei. Am crezut ca este un control de rutina. As putea face ceva la momentul acesta pentru a evita deschiderea dosarului penal?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Intrebare despre cazier mediadream mediadream Buna ziua! Am o intrebare legata de cazierul meu. Acum 2 ani am fost prins conducand un autoturism pe drumurile publice cu o imbibatie alcoolica de 0.6 in ... (vezi toată discuția)
Regimul armelor si munitiilor florindr florindr Detin o arma neletala, cu aer comprimat. Am uitat sa-mi shimb permisul de arma in termenul legal de 5 ani. Mi-a fost intocmit dosar penal in temeiul art. 346 ... (vezi toată discuția)
Arma aer comprimat x_tacho x_tacho am cumparat legal o arma cu aer comprimat din magazin cu factura in anul 1997.ce pot face acum cu ea sa intru in legalitate.mentionez ca posed permis port arma ... (vezi toată discuția)