avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda (penalizare sportiva aplicata unui minor)
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda (penalizare sportiva aplicata unui minor)

Buna ziua! Sunt tatal unui copil de 10 ani legitimat de 5 ani la clubul de fotbal x caruia i s-a emis o amenda pentru cartonas rosu si totodata i s-a oprit legitimatia sportiva de catre asociatia judeteana de fotbal y cu precizarea ca nu va putea juca pana nu plateste amenda. Este legal sa sa emita o amenda unui copil de 10 ani? El este in relatie directa cu clubul unde este legitimat,clubul ,cu asociatia judeteana de fotbal s.a.m.d. Mentionez ca acel cartonas a fost primit in urma a doua faulturi fara accidentarea serioasa a adversarului si primul in cinci ani de competitii.
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2016
onlyviorel, utilizator

Alte discuții în legătură

Baza legala decontare cheltuieli echipa fotbal Georgiana165 Georgiana165 Buna ziua, Sportivii unei echipe de fotbal X de la un club sportiv de drept public au fost transferati la o alta echipa de fotbal Y dintr-un alt judet, ... (vezi toată discuția)
Schimbarea clubului de fotbal. genduc genduc Buna ziua am un nepot si este la scoala sportiva ( LPS ) si este legitimat la echipa de fotbal a scoli . Nepotul meu a avut o oferta da a juca si legitima la ... (vezi toată discuția)
Protejarea tinerilor sportivi la diferite competitii ilea_mircea ilea_mircea Fiul meu practică fotbal la nivel de copii, nefiind in acest moment legitimat la club, din cauza varstei prea fragede (9 ani). In aceste zile trebuie sa ... (vezi toată discuția)