avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Schimbarea clubului de fotbal.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Schimbarea clubului de fotbal.

Buna ziua am un nepot si este la scoala sportiva ( LPS ) si este legitimat la echipa de fotbal a scoli . Nepotul meu a avut o oferta da a juca si legitima la un alt club de liga a - 4 - a dar nu i sa permis transferul de catre conducerea scoli .Nepotul meu are 17 ani inpliniti .Va rog sa ma indrumati sub ce forma legala ar putea trece la alt club deoarece scoala nu doreste sa il lase sa se transfere .
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2015
genduc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Koldanu , utilizator 15:36, 26 Iunie 2024
BIU"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa pun bazele unei echipe de fotbal pe club sportiv. bob02008 bob02008 Buna ziua. Vreau sa pun bazele unei echipe de fotbal. Vreau sa înființeze o asociație Club Sportiv eu , tatal meu și încă un prieten. Ex: ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare echipa de fotbal chrispop chrispop Buna! As vrea sa stiu daca echipa de fotbal este considerata o personaja juridica cu scop lucrativ? Astfel in cazul in care as avea o firma platitoare de ... (vezi toată discuția)
Sport-ÎnvĂȚĂturĂ Mădă.6 Mădă.6 Un băiat de 18 ani este atlet în cadrul unui club sportiv. După ce a obținut titluri importante (ce mai important-Campion European la Alergare Montană) ... (vezi toată discuția)