avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie produse
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie produse

Buna ziua, o intrebare legata de garantia produselor, am cumparat o statie de calcat de la EMAG in luna martie pe care nu am folosit-o deloc. am incercat sa o folosesc in luna septembrie dar nu era utilizabila , am trimis -o in garantie la Depanero , a fost inlocuita fara acordul meu. Problema este ca a fost inlocuita cu o alta statie de calcat dar care prezinta acelasi defect. Am sunat la EMAG si mi s-a spus ca trebuie sa trimit iar statia de calcat in service. Intrebarea mea este au dreptul sa imi schimbe produsul fara acordul meu? Eu am acum dreptul sa cer banii inapoi? EMAG- ul refuza sa imi returneze banii, spunandu-mi ca statia trebuie trimisa iar in service, pierzand cateva luni de garantie nefolosind statia.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Produsul neraparat in 15 zile - am dreptul sa cer inlocuirea acestuia cu unul nou? Andrei_Dan_S Andrei_Dan_S Salutare, am o situatie legata de un produs defectat si trimis in service, care in prima faza mi s-a transmis ca pisele pentru reparatie vor ajunge in data ... (vezi toată discuția)
Garantie emag suzana2016 suzana2016 Buna ziua, In urma cu 2 ani si jumatate am achizitionat un produs in rate de la EMag (SC Dante International SRL) prin Cetelem + o garantie extinsa de 1 ... (vezi toată discuția)
Probleme service si retur ananasis1 ananasis1 Am achizitionat (pe persoana juridica) un laptop, de pe marketplace, vanzator Flanco. Dupa nici 2 luni l-am trimis in service la Depanero, cu boxele defecte si ... (vezi toată discuția)