avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme service si retur
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme service si retur

Am achizitionat (pe persoana juridica) un laptop, de pe marketplace, vanzator Flanco. Dupa nici 2 luni l-am trimis in service la Depanero, cu boxele defecte si alte probleme minore. Mi s-a returnat in aceeasi stare, cu boxele defecte, plus alte probleme la mufa jack si iluminarea tastaturii. Am facut reclamatie, am sunat la emag, le-am scris, m-au purtat dintr-un loc in altul si am ajuns la raspunsul de "Am trimis o cerere catre Flanco". Astept de 3 saptamani si acum cand le-am cerut un update celor de la eMag, am primit acelasi raspuns, asteptam raspuns de la Flanco.

Ce optiuni am pentru inlocuirea/rambursarea banilor? Laptop-ul a costat 7300 lei
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:20, 10 Ianuarie 2020
Amenintare cu chemarea in instanta... ANPC-ul poate interveni doar in cazul persoanelor fizice.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie si inlocuire produs pt persoana juridica Andrei273 Andrei273 Buna ziua, Am achizitionat un laptop pe firma, Asus Zenbook - 7300 de lei de pe platforma emag, vanzator Flanco. La scurt timp au inceput sa baraie boxele ... (vezi toată discuția)
Au voie firmele sa minta in scris? tmpqiu tmpqiu Buna ziua, Am o problema incurcata si as dori sa stiu daca are rost sa vb cu un avocat. Se suprapun din pct meu de vedere mai multe abuzuri: 1. EMAG minte ... (vezi toată discuția)
Garantie produse andreanoandreea andreanoandreea Buna ziua, o intrebare legata de garantia produselor, am cumparat o statie de calcat de la EMAG in luna martie pe care nu am folosit-o deloc. am incercat sa o ... (vezi toată discuția)