avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... accident pe trecerea de pietoni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

accident pe trecerea de pietoni

Luna trecuta,tatal meu a suferit un accident rutier in timp ce traversa soseaua pe trecerea de pietoni.Un autoturism nu a franat si l-a luat in plin.A stat internat in spital 10 zile cu clavicula de la mana drepta si mana stanga rupta.In continuare este in recuperare, dar acasa ,dupa operatie nu se mai poate ingrijii singur,ambele maini fiind afectate.
Autorul accidentului ne-a cautat un pic la inceput pe la spital sa vada despre ce este vorba,sustinand ca ne va ajuta insa acum abia daca mai vb cu noi la telefon.Nu stim ce este de facut in cazul acesta.Nu este normal ca lucrurile sa ramana asa.Daca se poate sa ne sfatuiasca cineva ce sa facem in continuare!?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:33, 24 Noiembrie 2016
obtineti certificat medico-legal. fie ca va intelegeti cu soferul, fie ca nu, e bine sa-l aveti. daca nu va intelegeti, veti putea recupera cu succes cu ajutorul instantelor de judecata (penale sau civile, dupa caz).
multumesc foarte mult !
Ați depus plângere la politie?

Cum va ajuta ca va telefona sau venea și cu bani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu vatamare corporala caerula caerula Buna ziua, In urma cu cateva zile am fost victima unui accedent rutier in care am fost vatamata. Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni, in momentul ... (vezi toată discuția)
Despagubire victima accident rutier Utilizator_23net Utilizator_23net Buna ziua, In data de 23 aprilie 2015 bunica mea a fost accidentata de un autoturism la intersectia dintre doua strazi secundare (nu este trecere de pietoni ... (vezi toată discuția)
Sunt curios despre cum functioneaza justitia in romania MadalinAlexandru MadalinAlexandru La data de 01.05.2012,ma deplasam cu motocicleta spre locul de munca.La intersectia cu un drum fara prioritate,eu circuland pe cel prioritar,din stanga mea,a ... (vezi toată discuția)