avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

buna ziua, tatal meu a decedat in urma cu 5 ani, iar fratele meu a decedat in urma cu 26 de ani, la momentul decesului fratele meu avea un copil.
Vreau sa dezbat succesiune intre mine , mama mea si nepotul meu. Problema e ca nepotul meu e plecat din tara de 20 de ani impreuna cu fosta cumnata , nu mai stiu nimic de ei , nu am mai tinut legatura.Cum trebuie procedat , pot merge la notar ?
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 08:56, 22 Noiembrie 2016
Mergeti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dupa sora decedata irisp irisp Daca sora a murit si copilul sorei a murit si el, succesiunea nu a fost facuta, eu ca frate am drept la mostenire impreuna cu cumnatul meu? (vezi toată discuția)
Soția mea a decedat, nu avem copii iar sora ei nu are nicio pretenție. cum se dezbate succesiunea? MNSD MNSD Bună ziua.Soția mea a decedat in data de 20.09.2018.Trebuie să fac succesiunea pentru urmatoarele lucruri:apartament cumparat împreună cu credit ... (vezi toată discuția)
Casa parinteasca luiza44 luiza44 sunt un pachet de nervi am umblat din notar in notar si fiecare are varianta lui....... va rog frumos sa ma lamuriti in urmatoarea problema, tata a ... (vezi toată discuția)