avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... curatela minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

curatela minor

buna ziua,pt a elibera anexa 24 dupa fostii socri si fostul sot care sunt decedati am nevoie de curator minori.eu eram divortata de fostul sot inainte de decesul lui,deci pot fi eu curatorul minorilor sau trebuie numit altcineva?ce acte imi trebuiesc pt curatela si daca curatorul poate cere sa se elibereze anexa24 dupa bunicii si tatal minorilor?multumesc anticipat pt raspuns.

Alte discuții în legătură

Cui i se elibereaza anexa 24 tabangina tabangina buna ziua,eu am foat casatorita,am 2 minori cu fostul sot de care am divortat inainte de decesul lui,cu totii am locuit in casa construita de noi dar in curtea ... (vezi toată discuția)
Succesiune,semnaturi tabangina tabangina Buna ziua,am revenit cu rugamintea de a ma indruma in continuare sau macar de a ma lamuri.Am primit declaratii de renuntare de la fostii cumnati pt succesiunea ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal succesiune tabangina tabangina buna ziua,am nevoie la notar pt dezbaterea succesiunii dupa fostii socri si fostul sot cu care am 2 minori,de certificatul fiscal al celor 3 decedati.anexa 24 ... (vezi toată discuția)