avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... lnmatriculare autoturism, solicitare plata taxa a doua ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

lnmatriculare autoturism, solicitare plata taxa a doua oara

Pe data de 15 iulie 2014 am cumparat un autoturism peugeot 406 de la un cetatean din alta localitate siu alt judet , acesta promitind la intocmirea contractului de vanzare-cumparare ca imi trimite si certificatul fiscal si dovada ANAF de plata a timbrului de mediu,netrimitandu-le ne-am judecat si pe data de 8 iunie 2016 s-a dat sentiinta ,definitiva ramanand o luna mai tarziu care spune citez : " constata transmiterea dreptului de proprietate al autoturismului marca peugeot 406 cu n r...........din proprietatea numitului X in proprietatea numitului Y pe baza inscrisului sub semnatura privata intitulat contract pentru un vehicul folosit........ Obliga parata institutia prefectului judetului Dolj-Serviciul public comunitar regim permise si inmatriculari sa efectueze in evidenta proprie mentiunea inmatricularii autoturismului susmentionat pe numele paratului reclamant reconventional Y " , Mentionez ca acest autoturism a fost inmatriculat initial la data de 23.06.2007 la Gorj si dupa pe data de 03.10 2007 la Hunedoara, eu mergand cu hotararea definitiva la ghiseu am fot informat ca trebuie sa platesc timbrul de mediu fiindca serviciul de la Gorj precum si ANAF-ul nu tin arhivele mai mult de 5 ani,asa ca este exclus sa-mi gaseasca chitanta cu care s-a achitat taxa de mediu in 2007 ,cu toate ca sunt convinsi ca nu se putea inmatricula in 2007 fara plata. Intrebarea mea ar fi ce pot face sa inmatriculez autoturismul pe numele meu ,ca m-am cam saturat de birocratie si de alergatura fara rost, va multumesc pentru ca ati fost rabdatori cu mine si astept un raspuns

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism flori_minicards flori_minicards Buna seara am cumparat un autoturism de la o doamna din Mehedinti masina a inscriso in 02/02 /2013 fara plata taxei de mediu dumneaei avand aceasta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina fara taxa de poluare tigralor tigralor buna ziua ! anul trecut am castigat procesul cu statul ca sa imi inmatriculez masina fara plata taxei de poluare, intre timp am plecat din tara si nu am ... (vezi toată discuția)
Plata taxa mediu - autoturism înmatriculat în românia înainte de 2007 alonia14 alonia14 Vă rog să-mi spuneti dacă pentru un autoturism înmatriculat în România înainte de 2007, la schimbarea proprietarului - vânzare-cumpărare, se percepe ... (vezi toată discuția)