avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Proprietate
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Proprietate

Bunaziua ASI vrea sa stiu raspunsul in legatura cu casa fratelui Meu care este decedat de 15 ani avand casa de la bunici cu act de avanzare cumparare si find morti si bunici ,bunicul inaintea lui cu 5 ani bunica dupa el cu 5 ani Care ar fi costurile unei eventuale taxe de succesiune dupa frate si bunica.Sau daca dupa atatia ani da ne plata a impzitelor si taxelor casa ar putea fI vanduta de catre autoritati (recuperatori, stat ) .Se vorbeste de casa cu teren PE numele fratelui+loc de casa situate in com.Verguleasa Jud OLT VA MULTUMESC PT TIMPUL SI ATENTIA ACORDATA (PS.ras.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:08, 23 Noiembrie 2016
Pe langa onorariul notarului care nu este fix trebuie sa platiti o taxa de 1% din valoarea masei succesorale pentru ca s-a depasit termenul dezbaterii mostenirii. De asemenea trebuie sa platiti impozitele restante (daca exista) pentru eliberarea certificatului de atestare fiscala. Numai un notarul la care veti merge va poate spune costurile dezbaterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite Aleelyady Aleelyady Bunaziua ma numesc Elena si asi aveva o intrebate despre casa fratelui meu care a decedat acum 15 ani .este vorba despre o casa care a cumparato cu act ... (vezi toată discuția)
Succesiune-donatie ghici_2013 ghici_2013 Buna ziua! Va rog in raspuns pentru urmatoarea situatie: Ambii parinti decedati(tata 1993,mama 2010).Dinte cei 6 copii,unul decedat(are la randul lui 2 ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune- mostenire redialboss redialboss buna seara situatia se prezinta asfel : mama decedata in urma cu 4 ani ; tatal decedat ac. in ... (vezi toată discuția)