avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Am un salariu net de 2000 RON + bonuri de masa. Lunar, mai incasez inca 500 RON care apar in salariu brut dar sunt trecuti la venituri cu caracter nepermanent. Exemplu, pentru un credit ipotecar, unele banci mi-au luat in calcul si acesti 500 Ron. unele doar 25% iar altele deloc. Intrebarea mea este, pentru cresterea copilului care este baza de calcul la acest salariu? Cat o sa iau pe luna daca stau un an acasa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 23 Noiembrie 2016
Indemnizaţia pentru CCCC se stabileşte în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului şi nu poate fi mai mică de 85% din cuantumul salariului minim brut pe ţară garantat în plată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil muadib muadib buna seara. referitor la indemnizatia pentru cresterea copilului ma intereseaza sa stiu: - este calculata din salariul net sau brut ? - care trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil Aida2008 Aida2008 La calculul indemnizatiei pentru crestere copil in afara de veniturile salariale nete se mai tine cont si de alte venituri supuse impozitului pe venit ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil ionelachirvase ionelachirvase buna ziua cine ma poate ajuta cu un calcul pt care o sa fie indemnizatie de crestere a copilului daca acesta se va naste in 01.09.15 iar salariul mediu din ... (vezi toată discuția)