avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Burse scolare de performanta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Burse scolare de performanta

Va rog sa ma ghidati in actiunea de recuperare a dreptului copilului meu. Primaria de sector a decis ca nu aloca burse de perfomanta, indiferent de dosarele depuse. Doresc sa contest aceasta decizie si incalcare a dreptului copilului. Ma puteti invata care sunt primii pasi? Am aflat de aceasta decizie studiind site-ul primariei, scoala nu a anuntat inca nimic. Imi puteti spune ce trebuie sa fac in acest moment?

Alte discuții în legătură

Burse elev clasa a 3 a maxie7778 maxie7778 Un elev de clasa a 3 a care are rezultate bune la scoala ( calificative) si FB la purtare si care face si sport de performanta,obtinand Locul I intr-un ... (vezi toată discuția)
Buna o mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim ... Ingheta Ingheta Buna O mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim pe economie + pensie intretinere minima..n au fost casatoriti parintii.custodie ... (vezi toată discuția)
Suspendare alocatie narin narin Buna ziua, referitor la acordarea / suspendarea alocatiei doresc sa va intreb urmatoarele: fiul meu este nascut in 1999 in Ro, am beneficiat de alocatie care ... (vezi toată discuția)