avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Sporul de izolare !
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Sporul de izolare !

Ma adresez cu rugamintea de a-mi raspunde , va scriu in numele unei prietene care lucreaza intr-o institutie publica in Delta Dunarii, fiind angajata din 2007 in functia de Guard. Niciodata nu a primit sporul de izolare si nici alte sporuri spunandui-se ca nu are studii. Toti ceilalti angajati beneficiaza de toate sporurile de care beneficiaza toti locuitorii Deltei. Intrebarea mea este : ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a putea beneficia de aceste sporuri si cine decine cine primeste si cine nu primeste? Multumesc frumos !
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2016
EugeniaAnghel, utilizator

Alte discuții în legătură

Delegare funcționar public torro torro La un ordin de delegare pe o perioadă de 6 luni(cu acordul scris al funcționarului public), la noul loc de muncă există trei sporuri care nu existau la ... (vezi toată discuția)
Spor de zona Roxy36 Roxy36 Dacă sunt angajata in învățământ necalificata , am dreptul la spor de zona ? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Sporuri functionari publici OANA GORAN OANA GORAN ma poate lamuri si pe mine de ce sporuri beneficiaza functionarii publici ca abia s-au incadrat in functie?? concret pers Y are vechime in munca 5 ani dar a ... (vezi toată discuția)