avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata zile concediu neefectuat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata zile concediu neefectuat

Buna seara,
Ma puteti ajuta cu inregistrarile pentru plata unui concediu de odihna de 5 zile?

Stiu ca indemnizatia de concediu se calculeaza ca media ultimelor 3 salarii de baza impartit la nr de zile lucratoare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 23 Noiembrie 2016
Vedeti acest link :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, imi puteti spune va rog cum se calculeaza plata pt ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua, imi puteti spune va rog cum se calculeaza plata pt zilele de concediu de odihna nefolosite? O sa inchei contractul de munca in decembrie si mai am ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează indemnizația ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu un sfat. Un angajat are 3 zile de concediu neefectuate din 2019 si 5 zile din 2020. Restul ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal crisn crisn Buna ziua, as dori sa stiu cum se calculeaza concediu de risc maternal,daca se retin sau nu contributiile . Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)