avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract RDS pe firma
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract RDS pe firma

Buna seara,
Sunt nevoit sa rezilez contractul de internet prin fibra optica, facut cu RDS. Spatiul unde am punct de lucru si pentru care am facut contractul, s-a vandut. Cu o luna inainte am cerut rezilierea contractului pentru ca la sediul social, unde ne mutam, cei de la RDS nu au posibilitatea sa furnizeze servicii de internet fix. Acum platesc 100 lei/luna, daca ar veni in afara orasului, la sediu social, mi-au comunicat ca ar trebui sa platesc 150 eur/luna. Cu toate astea nu vor sa-mi rezilieze contractul pe motiv ca ei au contract cu firma nu cu punctul de lucru.
Si inca 2 chestii urate din partea lor:
1.au un tipizat numit de ei Cerere de Reziliere, la care mi-au raspuns peste 23 zile ca nu reprezinta solicitare de incetare a contractului, fiind necesar sa revin cu o alta solicitare.
2.Au inregistrat raspunsul pe 18 nov si mi l-au trimis scanat pe mail azi 23 nov iar in continut mi se spune ca trebuie sa raspund in trei zile lucratoare.

Cui ma pot adresa ca sa rezolv problema rezilierii? In contract este un articol care spune ca se poate face rezilierea fara costuri, daca RDS este in imposibilitatea de furnizare a serviciilor, dar ei spun ca le pot furniza doar ca la alte costuri.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2016
citiasi, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia contractul rds-rcs janinando janinando 1.TREBUIE SA NE MUTAM DIN LOCALITATE. 2.AVEM BAGATA MENTENANTA FARA SA FIM ANUNTATI. Partea care ne-o pun in nas e ca am luat un diginet ... (vezi toată discuția)
Posibilitate reziliere contract rds rcs DanutSimonca DanutSimonca Buna ziua, Am un contract cu cei de la RDS RCS pentru tv si internet, eu nu mai locuiesc in localitatea respectiva si nu mai beneficiez de acele ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)