avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuz OPC
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuz OPC

In cazul in care clientul si-a retras plangere de la OPC si plangerea a fost solutionata pe cale amiabila de catre societate inainte ca un comisar OPC sa incheie procesul verbal, acesta mai are voie sa sanctioneze cu amenda?

Este vorba de un contract de vanzare semnat de client. Clientul a platit un avans la peodusul comandat in magazin si cere returnarea avansului si rezilierea comenzii, lucru care s-a intamplat inainte de incheierea PV la OPC.

Comisarul sustine ca suntem in continuare pasibili de amenda chiar daca cazul e solutionat, existand cerere retragere plangere inregistrata la ei, dovada returnarii avansului si acord de stingere amiabila a comenzii.

Cum e posibil?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:43, 24 Noiembrie 2016
Plangerea la opc o data inregistrata ,urmeaza sa faca obiectul verificarilor comisarilor autoritatii-chiar daca ulterior inregistrarii acesteia,partile au inteles sa solutioneze litigiul intre ele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda pe magazin online, neonorata dar incasata dorugeorgel dorugeorgel Buna ziua, Cu o saptamana in urma am plasat o comanda pe magazinul online al unei firme cunoscute din Romania. Am comandat produsul si am platit cu card. ... (vezi toată discuția)
(ordonanta nr. 130/2000 mod. in 2006) returnarea prod. in 10 zile Neinhalt Neinhalt Buna seara, Am o intrebare in privinta acestei legi, deoarece m-am lovit de o situatie destul de nefavorabila. Conform acelei legi clientii ... (vezi toată discuția)
Opc actiune ilegala in favoarea consumatorului ContSters90741 ContSters90741 Buna ziua, Avem un client care a comandat o rochie mireasa, termenul de livrare era de 5 saptamani. In saptamana a 4-a i s-a comunicat data exacta de venire ... (vezi toată discuția)