avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CARNET DE CONDUCERE SUSPENDAT
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CARNET DE CONDUCERE SUSPENDAT

Buna ziua.ma cheama liviu si va pot spune k pe data de 22 noiembrie am fs oprit de politia germana pt un control,la care in urma am fs si pus sa suflu in fiola la care mia iesit 0.82 si la sange 1.8.mia fost retinut pe loc permis de conducere si suspendat pe 1 an.VA ROG FRUMOS CARE STIE CU EXACTITATE SAU CARE A PATIT CA MINE SA IMI SPUNA SA MA AJUTE SA STIU DACA MI SE VA ANULA PERMISUL IN ROMANIA SAU CE SE INTAMPLA IN TARA CAND O SA MI-L TRIMITA IN TARA(O SA IL MAI RECAPAT SAU VA TREBUI SA FAC IARASI SCOALA SI TOT.VA MULTUMESC ANTICIPAT

Alte discuții în legătură

Bună ziua. soțul meu a fost oprit de politie și a avut o alcoolemie ... Laura3103 Laura3103 Bună ziua. Soțul meu a fost oprit de politie și a avut o alcoolemie de 1.15 la fiola. Sunt deja 7 săptămâni de atunci și noi nu am primit nimic. Suntem ... (vezi toată discuția)
Permis anulat alcoolemie florin3333 florin3333 salut... in urma cu 3 saptamani am plecat intr-o dimineata cu in prieten cu masina el coducea iar eu eram in dreapta... intr-o curba el a intrat intr-o masina ... (vezi toată discuția)
1l vin ... peste 0.80 in sange? gabytza2015 gabytza2015 miercuri noapte am fost oprita de catre organele de politie la ora 2 .intre orele 22 si 2 am consumat 1l vin cu apa . la sectie am suflat in etilotest si a ... (vezi toată discuția)