avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Soțul meu a fost oprit de politie și a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Soțul meu a fost oprit de politie și a avut o alcoolemie ...

Bună ziua. Soțul meu a fost oprit de politie și a avut o alcoolemie de 1.15 la fiola. Sunt deja 7 săptămâni de atunci și noi nu am primit nimic. Suntem în Germania de 5 ani, nu a avut amenzi sau alte abateri de genul. El este șofer de camion, dar a fost oprit cu mașina mică. Permisul a fost schimbat pe germania in urma cu un an jum. Cat timp durează sa primim un răspuns? Aveți idee care va fi perioada de suspendare? Sunt disperata ca nu știu nimic concret. Sunam la politie și me spun sa asteptam decizia acasa. Nu știu ce sa mai fac și unde sa mai sun. L au dus la analize și nici acolo nu știm cât a ieșit. Nu zice nimeni nimic. Va rog dacă ma puteți ajuta cu un răspuns.
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 16:50, 9 Octombrie 2024
Buna ziua

1,15 la etilotest inseamna peste 2 in sange. Enorm, mai ales ca e sofer profesionist.
Inseamna dosar penal si anularea permisului.
Cercetarea penala poate dura luni de zile.
Are nevoie obligatoriu de avocat, mai ales ca nu este in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus sub influenta alcoolului D3m3nTuL D3m3nTuL Am baut intr-o seara cu prietenii si m-am urcat la volanul masinii...dupa o curba ma oprit politia si mi-a iesit la fiola 0,53 alcool m-au dus la probe de ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa fara anularea permisului? vladciurea vladciurea Buna ziua, in data de 3 mai 2016 am fost oprit de politie pentru un control de rutina. Am fost testat cu aparatul etilotest avand 0.66 in aerul expirat. La ... (vezi toată discuția)
Permise de conducere suspendate si cu dosar penal soferasul soferasul Buna seara! Acum un an si jumatate intr-o seara de noiembrie pe la ora 23-0 am fost tras pe dreapta de un echipaj de poitie pt motiv ca se fac razii pt ... (vezi toată discuția)