avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis auto

La cate zile dupa pronuntarea sentintei judecatoresti trebuie depus permisul auto la Politie? Speta in cauza fiind suspendarea permisului pe o perioada de 30 de zile.
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 16:15, 24 Noiembrie 2016
În termen de 15 zile de la data pronunţării hotărârii judecătoreşti prin care instanţa a respins plângerea împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei, contravenientul este obligat să se prezinte la serviciul poliţiei rutiere care îl are în evidenţă pentru a preda permisul de conducere.

În caz contrar riscati majorarea cu 30 de zile .
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2016
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto leona777 leona777 buna ziua, imi spuneti va rog in baza carei legi si art. se retine pe 2 luni permisul auto daca voi pierde procesul cu IPJ, si daca mie initial mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecat Catalinsto Catalinsto Permis conducere dupa cat timp treb da il predau ..daca azi mi a venit hotararea judecatoreaca definitiva . Inde nu scrie in cat timp sa il predau. Astept de ... (vezi toată discuția)
Amenda TEIOSANUADI TEIOSANUADI buna seara...am si eu o intrebare...mi sa retinut permisu .aveam..0,17 la fiola..si mi sa intocmit proces verbal..in care mia dat 18 milioane amenda si ... (vezi toată discuția)