avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... daca avem custodie comună
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

daca avem custodie comună

Dacă avem custodie comună și nu vrea să-și deie acordul să plec pot pleca si fara acordul lui si sai pot face pașaportul
Nu puteți .
Buna seara,
Nu exista custodie pentru fiinte (cu atat mai putin pentru copii) ci doar pentru lucruri.
Pentru copii este autoritate parinteasca. Copilul e fiinta nu obiect.
Daca nu vrea sa va dea acordul atunci apelati la instanta.
Mulțumesc pentru răspuns am apelat si la istata si mi se tot amână procesul pentruca nu i se prezintă martorul pus de iel
Cereti sa nu mai fie ascultat martorul daca tot amana... Nu ii trebuie martor la suplinire acord. Este doar gaselnita lui sa traga de timp si sa-si bata joc de dvs.
El are avocat angajat?

Audierea martorului este necesara daca instanta l-a incuvintat.
Nu merge sa nu fie audiat decat in anumite conditii...

Unde vreti sa plecati si in ce scop?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face? Catalin173 Catalin173 Bună ziua! Sunt tare nelamurit..de fapt cred ca nu e destul de corect ceea ce se intampla. De curind am divortat pt ca fosta mea sotie era in Italia de mai ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara fara acordul tatalui edavid12 edavid12 buna ziua...am un baietel de 3 ani facut intr -o relatie de concubinaj,nu am ajuns in instanta pt custodie deloc,problema sta in felul urmator.tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Audierea copiilor in procesul de divort Eladaela Eladaela Buna seara!Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii. Ma intereseaza cum anume se desfasoara audierea copiilor pentru a se stabili custodia si daca ... (vezi toată discuția)