avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision de administrare credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision de administrare credit nevoi personale

Buna seara.Am un credit de nevoi personale incheiat in 2007.Am pe langa dobanda si un comision de administrare care este de 0.3% din val creditului,si este incasat lunar.Care sunt sansele sa imi pot recupera acest comision dupa noile modificari legislative care spun ca astfel de comisioane sunt ilegale?In urma unei lamuriri pe care am cerut-o bancii mi s-a spus ca acest comision ar fi legal datorita faptului ca este singurul comision aplicat.Are rost o actiune in instanta?(Ar fi vreo 4500 lei)
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:48, 18 Decembrie 2016
Comisionul de administrare e legal.
atunci care comisioane sunt ilegale?
De exemplu comisionul de risc
Deci nu ar avea rost o actiune in instanta?
Nu aveți nici o șansă în instanță pentru comisionul de administrare, care este legal.
Și conturile de economii au comision de administrare, și cele de salarii, pensii, alocații copii, indemnizații diverse.......
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2016
Dapix, utilizator

Alte discuții în legătură

Comision administrae credit gabi.b gabi.b Am facut un credit de nevoi personale la Banca Romanesca in 2006 in valoare de 35.000 lei. Mi se retine lunar comision de administrare de 105 lei (0.3% X ... (vezi toată discuția)
Comision banca ContSters320906 ContSters320906 Buna dimineata, va rog frumos sa-mi rasupndeti si mie la urm. intrebare: comisionul de administrare ptr. un credit de consum este considerat ca fiind abuziv ... (vezi toată discuția)
Act aditional la un contract de credit bancar la bcr Trotus74 Trotus74 Buna ziua. In data de 17.09.2008 am încheiat un contract de credit cu BCR in suma initiala de 64,000.00 RON,credit de nevoi personale cu dobinda fixa de ... (vezi toată discuția)