avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda rovinieta executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda rovinieta executare silita

Buna ziua,
in martie 2012 am primit o amenda de Rovinieta, fara semnatura agentului constatator.
Am platit ce era la stat, dar nu am platit la CNADNR.
Acum, in Noiembrie 2016, imi vine o executare silita de la un executor cu data mai2015.
Mai pot face ceva? Contestatie sau altceva?

Multumesc,
Isabelle Anton
Cel mai recent răspuns: isa13belle , utilizator 17:06, 25 Noiembrie 2016
Contestatie la executarea silita in care veti invoca prescriptia dreptului de a cere executare silita.
Multumesc ! Care este termenul de prescriptie la executarea silita?
Pot contesta si amenda in sine? Procesul verbal de contraventie?
Unde depun contestatia ? Exista un sablon ptr redactarea acesteia?

Multumesc
Nu exista sabloane. termenuld e prescriptie era de 3 ani ...
Ca regula, nu veti putea contesta amenda, ci numai executarea silita.
Ce motive aveti sa contestati acum amenda, si de ce nu ati contestat-o la vremea ei.
Adica sa platesc cei 28 euro rovinieta si sa contest executarea si cei 4oo de ron pe care imi cere executorul sai ii platesc.
Vreau sa inteleg ce ar platesc daca fac contestatie.
Da unde sa platesc cei 28 euro,ca executorul imi spune sa-i plaesc tot lui.
Contestatia se poate trimite prin posta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta simoc_adina simoc_adina Buna ziua Asi dorii o lamurire in privinta unor amenzi de rovinieta din anul 2011. Am circulat timp de 6 luni (iulie - decembrie ) fara rovinieta, din ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde? dogarudobra dogarudobra sora mea a dat masina proprietate baiatului ei care a circulat fara rovinieta a primit in 2011, 3 amenzi pe care sora mea le-a platit in 2013 acum ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru taxa de despagubire neplatita LucaMoise LucaMoise Buna ziua. in primavara acestui an, sotia mea s-a dus la ANAF pentru a-si plati taxele, ocazie cu care a aflat ca are o amenda neplatita pentru lipsa ... (vezi toată discuția)